Continua apos a publicidade

Gledajte svoj grad putem satelita

Vidjeti slike mjesta u kojem živimo ili drugih mjesta je jako lijepo, ali snimke iz zraka ili kako bismo ih mogli nazvati satelitske snimke puno su zanimljivije, a da bismo mogli vidjeti te slike moramo posegnuti za nekim resursima, npr. kao npr. neke aplikacije.

A danas ovdje izdvajamo neke aplikacije koje vam mogu ponuditi ovo iskustvo, dat ćemo vam neke opcije i pokazat ćemo vam što svaka od njih može ponuditi, tako da možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Continua apos a publicidade

Vista 360-satellitare

1- Prvo imamo aplikaciju za 360-satelitski prikaz, aplikacija koristi vašu poziciju u stvarnom vremenu kako bi dobila vašu poziciju u panorami i tako pruža sliku vaše ulice od 360º, daje vam jasnu sliku, sav promet na vašem putu također opremljen trenutnim ažuriranjima i kartama zemlje u punoj HD razlučivosti.

città via satellite

Ostale stvari vezane uz ovu aplikaciju koje vrijedi spomenuti su da ima prekrasan dizajn i jednostavan za korištenje, to je aplikacija koja neće zauzeti puno memorije na vašem mobilnom uređaju, olakšava pronalaženje mjesta, možete koristiti ključna mjesta kao što su ulicu, grad ili čak obližnju zgradu i na taj način pronađite mjesto koje želite.

Continua apos publicidade

Ima napredne i 3D karte i besplatno preuzimanje.

Kliknite ovdje za preuzimanje na svoj Android

Aqui WeGO Maps

Ovdje WeGo uspostavlja rute za automobil i/ili bilo koju vrstu prijevoza, što je jedna od funkcija koje karakteriziraju digitalnu aplikaciju, uz njezino višestruko preuzimanje interaktivnih karata gdje možete navigirati offline. Isto tako, ima pokrivenost u više od 100 zemalja, dostupan za Android i iOS.

Aplikacija koju vrijedi preuzeti jer pomaže u dobivanju važnih informacija o korištenju javnog prijevoza, vrijednosti karte, uputama na vanjskim cestama i još mnogo toga.

Kliknite za preuzimanje: Android – iOS.
Ako želite saznati više o besplatnim digitalnim aplikacijama, idite u našu kategoriju: Oralne aplikacije.

Waze

Dostupno za elektroničke uređaje s operativnim sustavima Android i iOS. Ova društvena aplikacija za promet automobila radi u stvarnom vremenu, omogućujući vam navigaciju putem GPS-a i korištenje Waze Mobilea s informacijama o stanju u prometu.

Prema njegovoj zajednici, obično je učinkovitiji u izbjegavanju prometnih gužvi, kao iu brzom reagiranju na nesreće na cesti.

Među njegovim najvažnijim funkcijama su sljedeće:

Upozorenja o prometu, policiji, opasnostima i ostalom.
Uštedite vrijeme i rezervirajte putovanja pomoću alata «Waze Carpool».

  • Pustite svoju omiljenu glazbu u aplikaciji Waze.
  • Dobijte podatke o prometu i cijenama goriva u stvarnom vremenu.
  • Odaberite glasove koji će vas voditi tijekom vožnje.

Kliknite za preuzimanje: Android – iOS.

Maps.me

Omogućuje vam pretraživanje i navigaciju rutama bez internetske veze s optimiziranim kartama koje štede prostor u internoj memoriji vašeg mobitela. Osim toga, ima itinerere za sastavljanje različitih ruta za vaš sljedeći odmor.

Popularna odredišta preferiraju korisnici zajednice Maps.me. Također vam omogućuje spremanje točaka interesa za besplatno dijeljenje s prijateljima i obitelji putem društvenih mreža.

Kliknite za preuzimanje: Android – iOS.

Continua apos a publicidade