Pokračuje po reklame

NAJLEPŠIE APLIKÁCIE NA ZÍSKANIE BEZPLATNÉHO PRÍSTUPU WIFI

Hoci väčšina ľudí má v dnešnej dobe mobilné dáta vo svojich mobilných telefónoch, niekedy nám ich na ulici dôjdu a Wifi prístup je veľmi technologický len s aplikáciami, tieto aplikácie vám pomôžu získať prístup ku všetkým vašim heslám.

Wi-Fi nablízku, takže ak si stiahnete tieto aplikácie, nikdy vám nedôjde internet, ukážeme vám to.

Pokračuje po reklame

Stalo sa mi, že veľmi potrebujem internet, aby som zavolal do aplikácie, aby som odišiel, alebo potrebujem prístup na internet a už nemám internet v mobile.

Tieto aplikácie vám povedia, kde máte dobré internetové pripojenie, a pomôžu vám pripojiť sa k týmto sieťam.

Pokračuje po reklame

Vytvorili sme výber aplikácií, ktoré vám môžu pomôcť získať skvelé bezplatné verejné pripojenie alebo poznať heslo štruktúry bez toho, aby ste sa museli kohokoľvek hneď pýtať.

Teraz si pozrite náš zoznam:

WiFi mapa

Táto aplikácia, ktorú sme spustili, je naozaj dobrá. WiFi Mapa vám dáva možnosť nájsť heslá, aby ste mali prístup k údajom v konkrétnych WiFi sieťach.

Ukladá sa veľa údajov, pretože ich zdieľa veľa ľudí. Zápis. Dostupné aj pre Android a iOS.

Pretože má toľko používateľov, táto aplikácia nakoniec ukladá množstvo informácií, s viac ako 100 000 záznamami Wi-Fi z mestských štátov po celom svete dokonca zobrazuje najlepšie bezplatné hotspoty vo vašom okolí.

Prístupový bod

A táto druhá aplikácia, ktorú vám predstavujeme, je trochu iná aplikácia, okrem toho, že máte prístup k sieťam pomocou hesla Wi-Fi, môžete tiež chrániť sieť Wi-Fi, ktorú chcete, často nechcete zdieľať svoje Wi-Fi. -Fi sieť a heslo alebo heslo, ktoré máte s inými ľuďmi.

Môžete teda zablokovať svoje Wi-Fi a požiadať o určité veci pri výmenách, ako je registrácia CPF, e-maily, retweety, získavanie hodnotení Páči sa mi na Facebooku, označovanie polohy, aby ste ako ľudia mohli inzerovať, že vaše zariadenie používa vaše Wifi.

Táto aplikácia je však dostupná iba pre Android .

Bezplatný zónový WiFi skener

Pomocou tejto aplikácie môžete získať všetky tipy na prístup ku všetkým heslám Wi-Fi krok za krokom. To poskytuje mobilný prístup k rôznym otvoreným sieťam.

Aplikácia Zone Scanner WiFi dokáže vyriešiť všetky vaše problémy identifikáciou najlepšieho regiónu. Povie vám, kedy je najlepší čas na pripojenie k sieti a rozhodnúť, ktorá sieť je najlepšia.

Týmto spôsobom sa môžete vyhnúť vybitiu batérie telefónu alebo vybitiu internetu. Táto aplikácia je však len pre telefóny Android.

Mandic Magic

Táto aplikácia vám umožňuje zdieľať heslá pre siete Wi-Fi, ku ktorým je už pripojených veľa ľudí, a zdieľať prístup s ostatnými používateľmi aplikácie.

Madic Magic má prístup k viac ako 900 000 bodom Wi-Fi, takže s týmito prihlasovacími údajmi zaznamenanými všetkými používateľmi máte prístup k mnohým sieťam Wi-Fi. Aplikácia má verzie pre Android, iOS a Windows Telefón.

Môžete tiež zadať heslo, o ktorom viete, že v aplikácii nie je k dispozícii. Heslo bude úplnejšie.

Teraz, keď už poznáte niektoré aplikácie, ktoré vás nenechajú bez internetu, využite príležitosť ich použiť a tiež ich odporučte svojim priateľom.

Pokračuje po reklame